De Partybus voor Amsterdam en omstreken!

The party starts here and get in the bus!

Vrijgezellenfeest?

Stapt je beste vriend binnenkort het huwelijksbootje in? Vier de laatste avond van vrijheid in je eigen PartyBus.
Onze omgebouwde Amerikaanse schoolbus heeft alles op wielen om jullie avond legendarisch te maken.

Verjaardag?

Een verjaardag moet natuurlijk groots gevierd worden, die laat je niet zomaar voorbijgaan. Laat je rondrijden in onze omgebouwde Amerikaanse schoolbus terwijl je samen met je familie en vrienden geniet van een drankje.

Bedrijfsfeest?

Er zijn waarschijnlijk talloze aanleidingen om je collega’s een flink in het zonnetje te zetten. Of het nou een jubileum, afscheid, kerstfeest of mijlpaal is, er is altijd een reden voor een feestje.

Onze Amerikaanse schoolbus heeft alles op wielen voor een geslaagd evenement.

Afstudeer partybus

Vier je afstuderen in onze omgebouwde Amerikaanse schoolbus en wordt in stijl opgehaald naar of van bijvoorbeeld je diploma-uitreiking. Je wordt als een echte VIP opgehaald door onze omgebouwde Amerikaanse schoolbus.

Airporttransfer

Waarom met de trein gaan als je ook een partybus kunt huren vanaf en naar Schiphol. Of je nou vertrekt of aankomt, in onze omgebouwde Amerikaanse schoolbus is het altijd feest op het moment dat jij instapt.

Afstudeerfeest in de Partybus

De Partybus van Amsterdam, Get in!

Stap aan boord van de ultieme feestervaring met onze Partymove partybus voor 15 personen! Of je nu een verjaardag, vrijgezellenfeest, bedrijfsuitje of een andere speciale gelegenheid viert, wij brengen het feest naar elke hoek van Amsterdam.

Deze stijlvolle en op maat gemaakte partybus biedt niet alleen plaats aan 15 feestvierders, maar het is ook een rijdend feestpaleis met state-of-the-art geluidsapparatuur en een karaoke-installatie. Laat je favoriete deuntjes door de straten van Amsterdam schallen terwijl je geniet van een ongeëvenaarde sfeer.

Onze professionele chauffeurs kennen de stad als geen ander en brengen je naar de hotspots van Amsterdam of naar de door jou gekozen locaties. Of het nu de levendige straten van het stadscentrum zijn, de sfeervolle grachten, of specifieke feestlocaties, onze Partymove bus staat klaar om jouw feest onvergetelijk te maken.

Dus, trek je dansschoenen aan, warm je stembanden op, en bereid je voor op een feestelijke rit door Amsterdam. Boek vandaag nog de Partymove partybus en laat het feest beginnen waar je maar wilt in deze bruisende stad!

175+

Partymove ritten

Partymove bus uitrusting

Wat kun je verwachten:

– Veel multi-colour LED verlichting
– Disco glittervloer
– Karaoke set
– Discobal
– Vet soundsystem
– Meerdere LED TV schermen
– Modern multimedia systeem
– Bluetooth connectie voor eigen playlist
– High speed WIFI
– USB connectie voor telefoonoplader
– Opbergruimte voor jassen

Gegarandeerd een feest!

Welke gelegenheid je ook viert, onze partybus is ontworpen om jullie een geweldige tijd te bezorgen. Voor elke soort reis zorgen wij voor een onvergetelijke herinnering, van vrijgezellenfeest, bedrijfsfeesten tot verjaardagen.
Wij zorgen ervoor dat jij je net zo voelt als toen je op schoolreisje ging, vol spanning, enthousiasme en verwondering.

Dit was super leuk om te huren de partybus, wij waren de bom met de aankomst bij de feestlocatie..

Maaerten

Klaar om jouw Partybus voor je
afstudeerfeest te boeken

Een bus rit plannen is
nooit zo leuk geweest

Bel Partymove op:  +31 20 754 25 62

Of vraag een offerte aan voor de mooiste partybus in Nederland