De Karaoke bus van Amsterdam!

The party starts here and get in the bus!

Vrijgezellenfeest?

Stapt je beste vriend binnenkort het huwelijksbootje in? Vier de laatste avond van vrijheid in je eigen PartyBus.
Onze omgebouwde Amerikaanse schoolbus heeft alles op wielen om jullie avond legendarisch te maken.

Verjaardag?

Een verjaardag moet natuurlijk groots gevierd worden, die laat je niet zomaar voorbijgaan. Laat je rondrijden in onze omgebouwde Amerikaanse schoolbus terwijl je samen met je familie en vrienden geniet van een drankje.

Bedrijfsfeest?

Er zijn waarschijnlijk talloze aanleidingen om je collega’s een flink in het zonnetje te zetten. Of het nou een jubileum, afscheid, kerstfeest of mijlpaal is, er is altijd een reden voor een feestje.

Onze Amerikaanse schoolbus heeft alles op wielen voor een geslaagd evenement.

Afstudeer partybus

Vier je afstuderen in onze omgebouwde Amerikaanse schoolbus en wordt in stijl opgehaald naar of van bijvoorbeeld je diploma-uitreiking. Je wordt als een echte VIP opgehaald door onze omgebouwde Amerikaanse schoolbus.

Airporttransfer

Waarom met de trein gaan als je ook een partybus kunt huren vanaf en naar Schiphol. Of je nou vertrekt of aankomt, in onze omgebouwde Amerikaanse schoolbus is het altijd feest op het moment dat jij instapt.

Karoake bus Amsterdam

Amerikaanse karoake bus?

Welkom bij de Amerikaanse School Bus Experience – dé ultieme mobiele feestervaring in Nederland! Stap aan boord van onze indrukwekkende Amerikaanse schoolbus en laat je betoveren door een unieke combinatie van opwinding en entertainment. Wij brengen de feeststemming recht naar jou toe met onze state-of-the-art karaoke machine en een geluidsinstallatie die elke locatie doet trillen.

Waarom kiezen voor de Amerikaanse School Bus Experience?

1. Spectaculaire Karaoke Machine: Onze Amerikaanse schoolbus beschikt over de vetste karaoke machine in heel Nederland. Laat je innerlijke rockster los, zing mee met je favoriete nummers en creëer herinneringen die een leven lang meegaan. Of je nu een verjaardagsfeest, bedrijfsevenement of vrijgezellenfeest organiseert, onze karaoke machine tilt de feestvreugde naar ongekende hoogten.

2. Dikke Geluidsinstallatie: Voel de beat met onze indrukwekkende geluidsinstallatie die elke ruimte vult met een krachtig en helder geluid. Of je nu wilt dansen op de nieuwste hits of genieten van klassieke deuntjes, onze geluidsinstallatie zorgt voor de perfecte sfeer op jouw evenement.

3. Mobiel Feest: Waar je ook bent, wij brengen het feest naar jou toe. Onze Amerikaanse schoolbus is volledig uitgerust om elke locatie om te toveren tot een bruisend feestpodium. Of het nu gaat om een parkeerplaats, tuinfeest, bedrijfsterrein of festival, wij zijn klaar om jouw evenement onvergetelijk te maken.

4. Professionele Begeleiding: Ons ervaren en vriendelijke team staat klaar om je evenement vlekkeloos te laten verlopen. Van het opzetten van de karaoke machine tot het regelen van de perfecte playlist, wij nemen alle zorgen uit handen, zodat jij kunt genieten van het feest.

Kortom, als je op zoek bent naar een unieke en opwindende manier om je volgende evenement te vieren, kies dan voor de Amerikaanse School Bus Experience. Neem vandaag nog contact met ons op en ontdek hoe wij jouw feest naar een hoger niveau tillen!

175+

Partymove ritten

Partymove bus uitrusting

Wat kun je verwachten:

– Veel multi-colour LED verlichting
– Disco glittervloer
– Karaoke set
– Discobal
– Vet soundsystem
– Meerdere LED TV schermen
– Modern multimedia systeem
– Bluetooth connectie voor eigen playlist
– High speed WIFI
– USB connectie voor telefoonoplader
– Opbergruimte voor jassen

Gegarandeerd een feest!

Welke gelegenheid je ook viert, onze partybus is ontworpen om jullie een geweldige tijd te bezorgen. Voor elke soort reis zorgen wij voor een onvergetelijke herinnering, van vrijgezellenfeest, bedrijfsfeesten tot verjaardagen.
Wij zorgen ervoor dat jij je net zo voelt als toen je op schoolreisje ging, vol spanning, enthousiasme en verwondering.

Heerlijke verjaardag gehad in deze Partybus. We werden opgehaald in Rotterdam en zijn goed verwend onderweg met Karoake en lekkere drankjes. Topper!

Kristel

Klaar om jouw karaoke bus te boeken

Een bus rit plannen is
nooit zo leuk geweest

Bel Partymove op:  +31 20 754 25 62

Of vraag een offerte aan voor de mooiste partybus in Nederland